Isolatieglas HR++

Isolatieglas HR++

Bij het isoleren van een bestaand huis of bij het bouwen van een nieuwbouwhuis wordt isolatieglas HR++ tegenwoordig het meest gebruikt. Klanten die die de afweging maken tussen kosten en baten komen meestal uit bij isolatieglas HR++, oftewel dubbelglas HR++. Hoogrendementsglas heeft een grote positieve impact op het energieverbruik van een huis. Bij Glasguru.nl vindt u HR++ glas in elke gewenste maat en dikte.

Dubbelglas HR++

Zet u ook de volgende stap naar een beter geïsoleerd huis? Als u het energielabel van uw huis wilt verbeteren zult u daarbij altijd de ramen moeten meenemen. Via de ramen kan namelijk veel warmte weglekken. Een investering in HR++ ramen is snel terugverdiend. Niet alleen als u enkelglasruiten vervangt, maar ook als u nog klassiek dubbelglas hebt.

HR++ is na zijn introductie aan een snelle opmars begonnen. HR++ isolatieglas combineert maximale isolatie met een lage prijs waardoor een investering in deze innovatieve soort dubbelglas zich zeer snel kan terugverdienen. Een bijkomend voordeel is dat HR++ glas gemakkelijk in bestaande sponningen ingebouwd kan worden. Tripleglas, een nog beter isolerende variant isolatieglas, is veel moeilijker in te bouwen in bestaande huizen vanwege de dikte. Dat maakt HR++ glas tot een uitstekende keuze voor het kostenefficiënt isoleren van bestaande huizen.

De werking van HR++ glas is redelijk eenvoudig. Het voornaamste verschil tussen HR++ isolatieglas en ‘normaal’ dubbelglas zit in het isolerende metaallaagje dat is aangebracht op de binnenste glasplaat. Deze coating helpt de warmte binnen te houden. Om te voorkomen dat het metaallaagje sterk reflecterend werkt of de doorkijk belemmert moeten de metaalverhoudingen heel nauwkeurig worden vastgesteld. De eerste generatie HR++ glas had als kinderziekte dat de ramen weinig doorkijk hadden. Door nieuwe technieken is dit probleem opgelost, waardoor HR-glas dit nadeel tegenwoordig niet meer heeft.

HR++ isolatieglas in de juiste maat

Voor een goede pasmaat moet een glasplaat op precies het juiste formaat afgesneden worden. Dit hoeft u uiteraard niet zelf te doen: u geeft ons de maten door en wij regelen voor u een pasklare ruit. Omdat een ruit op de millimeter nauwkeurig afgemeten moet worden raden wij u aan de afmetingen nauwkeurig na te lopen. Op onze site kunt u lezen hoe u het raam in kunt meten. Bij vragen kunt u ons mailen of bellen, zodat u 100% zeker weet dat u precies de juiste ramen geleverd krijgt.

Glasguru.nl – professionele en betrouwbare glasleverancier

Bij Glasguru.nl vindt u de beste kwaliteit HR++ ruiten voor de laagst mogelijke prijs. Zo verdient u uw investering nóg sneller terug! Maak gebruik van de handige calculator op de website of stuur een bericht voor een vrijblijvende offerte. Ook als u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen. Wij staan iedereen snel en professioneel te woord!