Verzending en verwerking

Bestelling:

Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarop de door u bestelde producten. Vervolgens controleren en verwerken wij uw bestelling, na akkoort ontvangt u van ons een factuur waarmee de bestelling definitief is.

Levering:

Doorgaans kunt u, uw bestelling binnen 2 - 3 weken bij u thuis verwachten. Zodra bij ons bekend is wat uw datum van levering word brengen wij u hier per email van op de hoogte. Indien de leverings termijn langer is dan verwacht laten wij u dit zo snel mogelijk weten.
Uitzondering: gehard glas & brandwerend glas, hebben een levertijd van 5 - 6 weken

Op de dag van levering dient er iemand aanwezig te zijn voor het in ontvangst nemen van uw bestelling. Kunt u de aangegeven dag niet, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Belangrijk om te onthouden is, de chaufeur is niet verplicht u te helpen met uitladen. Zorgt u er dus a.u.b. zelf voor dat u voldoende mankracht of materiaal heeft en persoonlijke bescherming om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Let op! Wanneer er niemand aanwezig is op moment van levering word uw bestelling pas opnieuw bij u aangeboden na betaling van transport kosten!

Om voor u de onze transport prijzen zo laag mogelijk te houden maken wij gebruik van de transport service van onze leverancier. Voor zendingen naar de provincies Groningen, Limburg of Zeeland maken wij gebruik van een onafhankelijke koeriers dienst, hiervoor geld een afwijkend transport tarief.

Op dit moment is het niet mogelijk om uw bestelling zelf op te halen.

Schade:

Mocht er bij de levering onverhoopt toch iets mis zijn met uw product, een productie fout, beschadiging o.i.d. raden wij u aan uw product niet in ontvangt te nemen en contact met ons op te nemen. Controleert u dus uw bestelling voor u deze in ontvangst neemt.